Xarxes socials: Facebook Twitter Youtube

ESP

CAT

ENG

Novetats

  El II diàleg Orient-Occident arrenca amb la recerca d’un espai comú

16/11/2005

El segon diàleg Orient-Occident, promogut per Casa Àsia i la Fundació Fòrum Universal de les Cultures, ha tancat la seva primera jornada de debats a l’Auditori de Caixa Fòrum (Barcelona) amb tres constatacions que posen de manifest la voluntat de consolidar ponts permanents entre les societats d’aquest espai que va des de Marràqueix a Bangladesh i de Washington a Tokio, passant per una Unió Europea que ha estat beneïda pels participants com un model d’integració política, econòmica, social i cultural. El diàleg serà clausurat demà pel president de la Generalitat Pasqual Maragall, el Ministre d'Afers Estrangers i Cooperació Miguel Ángel Moratinos i el copresident del Grup d'Alt Nivell de l'ONU per l'Aliança de Civilitzacions Federico Mayor Zaragoza.

  Fòrum Salut i Desenvolupament. Cicle de conferències internacionals sobre salut en la zona Àsia-Pacífic (2005-2008)

16/11/2005

Amb la conferència inaugural “Salut i investigació biomèdica a l’Índia: context, tendències i desafiaments" que se celebrarà a Barcelona els propers 25 i 26 de novembre de 2005 (Casa Llotja de Mar) s’inicia el Fòrum Salut i Desenvolupament 2005-2008.

  La Fundació i Casa Àsia presenten el II Diàleg Orient-Occident

09/11/2005

La segona edició de l'encontre iniciat al Fòrum Universal de les Cultures de l'any passat fa un pas més cap a la consolidació de Barcelona com a capital de les relacions entre Europa i Àsia.

  Clos rep la proposta inicial del programa del Fòrum 2007

11/10/2005

L'alcalde de Barcelona i president de la Fundació Fòrum Universal de les Cultures, Joan Clos, es va reunir aquest dilluns, 10 d'octubre, amb el comitè organitzador del Fòrum Monterrey 2007. A la trobada van assistir la directora del Consell Nacional per a la Cultura i les Arts (Conaculta), Sari Bermúdez; el governador de l'estat de Nuevo León i president de la Fundació Monterrey 2007, José Natividad González Parás; l’alcalde de Monterrey i vicepresident de la Fundació Monterrey 2007, Ricardo Canavatti, i el director del Fòrum 2007, Gastón Melo.

  Centenars de persones participen en les preguntes obertes del Fòrum a la Plaça del Rei

25/09/2005

La pobresa i la meteorologia centren el debat dels nens del Camp de la Pau, el FC Barcelona i Tomàs Molina