Redes sociales: Facebook Twitter Youtube

ESP

CAT ENG

Novedades

  El ‘Barcelona Center’ participa a la cimera de París sobre responsabilitat social corporativa

14/06/2005

El Secretari General de l’ONU, Kofi Annan, el president francès i amfitrió de la cimera, Jacques Chirac, i el primer ministre britànic Tony Blair han destacat aquest matí a París el paper determinant de les empreses en la lluita per la sostenibilitat del Planeta, l’assoliment dels Objectius del Mil.lenni i, fins i tot, la reforma de les Nacions Unides. El Secretari General de l’ONU, Kofi Annan, el president francès i amfitrió de la cimera, Jacques Chirac, i el primer ministre britànic Tony Blair han destacat aquest matí a París el paper determinant de les empreses en la lluita per la sostenibilitat del Planeta, l’assoliment dels Objectius del Mil.lenni i, fins i tot, la reforma de les Nacions Unides.

  Els tenors canten l’himne del Fòrum en el llançament de Monterrey 2007

05/06/2005

Un cant a la pau, la diversitat, l’amistat i al canvi de rumb del món actual ha servit per marcar el llançament popular del Fòrum Monterrey 2007.

  Clos: “El Fórum 2007 está en buenas manos”

31/05/2005

El Alcalde de Barcelona y Presidente de la Fundación Fórum Universal de las Culturas, Joan Clos, realizó un viaje relámpago de siete horas a la capital del Estado mexicano de Nuevo León para participar en la toma de posesión del comité organizador del segundo Fórum Universal de las Culturas.

  Barcelona consolida el Fòrum com un nexe de diàleg entre cultures

09/05/2005

La constitució del comité organitzador de Monterrey 2007, la formalització de dues candidatures més per al 2011 i l’inici de les activitats de la Fundació Fòrum de les Cultures com a difusora dels llegats marquen aquest primer anniversari.